Tommi:

Reissu on ohi ja olemme Espoossa syömässä RUISLEIPÄÄ.

Lentomme Pekingistä Moskovaan oli ylibuukattu, joten jouduimme tyytymään President-luokkaan ja kuuden ruokalajin lounaaseen. Kyllä harmitti.

Matkalaukuistamme ei ollut Hel-Vantaalla mitään tietoa, joten tuliaisia joudutte ehkä viikon verran odottelemaan.

Kiitos kaikille weblogiamme lukeneille ja kommentoineille, oli mukava lukea kuulumisia Suomesta kuluneiden kahden kuukauden aikana. Mikäli jokin asia jäi vaivaamaan tai haluat muuten vain heittää läppää, sähköpostini: BACKLUM.CHAAM (ät) GMAIL.COM

Satu:
Olemme nyt kotiutuneet jo Munkkiniemeenkin pikku hiljaa, mutta kyllä ihmetyttää jotkin asiat täällä Suomessa;  Missä on kaikki ihmiset??? Missä auton tööttäys-äänet ja kaikki ryysikset? Ja vessapaperinkin saa laittaa taas pönttöön, outoa :) ja tässä näppäimistössäkin on ääät ja öööt, mukavaa. Toinen asia mikä kannattaa huomioida on, etta me suomalaiset ollaan oikeasti niin pieni väestö, että huhhuh!! Meijän pitää kyllä olla ylpeitä itsestämme, me ollaan harvinaisuuksia! Kansallispuvut päälle siis ja rinta rottingille!

No eipä tässä muuta, kun kiitos yhteistyöstä ja lukeneisuudesta ja kommenteista! Nähdään taasen ja kyllä Suomi sitten on ihana paikka, vaikka matkustelukin kannattaa aina! Maailmassa on oikeasti niin ihmeellisiä paikkoja, ihmisiä ja varsinkin outoja ja hullunkuria tapoja! "Kun menee kauas, näkee lähelle!"
867065.jpg